گروه علمی: شکلات، یکی از تنقلات پرطرفدار است که نوع کاکائو آن بر سلامت بدن نیز تاثیر دارد. شکلات کاکائو با حداقل 70 درصد کاکائو که شکلات تلخ نامیده میشود، مقدار کمتری شکر دارد اما منبع مناسبی از املاح مانند منیزیم و مس و همچنین آنتیاکسیدانهاست. به گزارش سلامت نیوز، در کل، باورهای مختلفی ...
گروه علمی: خوردن هر روز شکلات می تواند عوارض جانبی جدی داشته باشد. به گفته USDA، شکلات سرشار از پتاسیم است(حدود ۲۰۳ میلی گرم در هر ۱ اونس). بنیاد ملی کلیه (NKF) می گوید:« پتاسیم یک ماده معدنی است که در منظم نگه داشتن ضربان قلب و عملکرد صحیح عضلات نقش دارد. در شرایط عادی، کلیه های سالم برای تنظیم ...
گروه علمی: در گذشته واژه لاتین Theobroma cacao به معنای «غذای خدایان» کاربرد فراونی داشت. به نظر می رسد در گذشته های بسیار دور، میوه خوشمزه «درخت کاکائو» برای خدایان در نظر گرفته شده بود.
به گزارش بهداشت نیوز ،این باور وجود دارد که اقوامی چون «مایاها» و «آزتک...
گروه علمی: کاکائو در طول قرنها بهعنوان یک ماده تقویت کننده قوای جنسی و یک اکسیر سلامتی مورد توجه قرار گرفته است.مایاها حتی از کاکائو بهعنوان پول نقد استفاده میکردند و افراد ثروتمند و اشرافی را با آن دفن میکردند.همزمان با این افسانهها، تلاشهای علمی برای ...
گروه علمی:دانشمندان میگویند «قدرت پنهان» در شکلات که باعث میشود بسیاری از ما احساس کنیم به خوردن آن تقریباً معتاد شدهایم را کشف کردهاند.تیمی از پژوهشگران دانشگاه لیدز بریتانیا میگویند بیش ازطعم یا بوی شکلات، این «بافت» آن است که ما را گرفتار می...
گروه علمی: دانشمندان دانشگاه لیدز بریتانیا معتقدند که استفاده از زبان مصنوعی برای آنالیز طعم شکلات، به ساخت شکلاتهای خوشمزهتری منجر میشود.کمتر کسی میتواند انکار کند که یکی از بزرگترین لذتهای چشایی، حس آب شدن شکلات در دهان و تجربه نرمی چربی و شکر و کاکائو روی زبان،...
گروه علمی:گروهی از محققان دریافتهاند که بافت و شیوه آبشدن شکلات در دهان، بیشتر از مزه آن در ایجاد این تجربه جذاب اثر دارند.گروهی از دانشمندان به رهبری یک پژوهشگر ایرانی به نام دکتر «سیاوش سلطاناحمدی»، مدعی شدهاند که بالاخره میدانند محبوبیت بالای شکلات از ...
گروه اقتصادی: شیرینی و شکلات به دلیل افزایش قیمت مواد اولیه مانند شکر، روغن و آرد به یک کالای گرانقیمت تبدیل شده است. در واقع میتوان گفت که با توجه به این گرانی قابل ملاحظه، خرید این کالا از اولویت مردم خارج شده است.قیمت شیرینی و شکلات بعد از اینکه آرد و گندم یارانهای برای این صنف ...
گروه علمی: اگر شما هم عاشق شکلات هستید، پس تنها نیستید. براساس تحقیقات، آمریکاییها بهطور متوسط سالانه ۹.۵ پوند شکلات میخورند که در رتبهی نهم ۱۰ مصرفکنندهی برتر شکلات در جهان قرار دارند. اگر بهنظرتان مصرف این مقدار شکلات زیاد است، پس شاید بهتر است نگاهی به سوئیس ...
گروه سلامت: آناندامید یک ترکیب شیمیایی کانابینوئیدی است و همان گیرنده هایی را در مغز اشغال می کند که به مواد مشابه موجود در ماریجوانا متصل می شوند. گفتنی است که مغز ما مقداری آناندامید به طور طبیعی تولید می کند، اما میزان بسیار کمی از این ماده شیمیایی را نیز می توان از محصولات دانه کاکائو همچون شکلات ...
گروه علمی: اغلب افراد از این موضوع مطلع هستند که مصرف شکلات مزایا و فوایدی را برای سلامت بدن به همراه دارد، اما استفاده از شکلات سالم در این موضوع بسیار مهم و حائز اهمیت است.همه ما بارها شنیده ایم که شکلات فوایدی برای سلامتی دارد. اگر چه که شکلات گاهی اوقات سرشار از قند و مواد نگهدارنده است که مزایای ...
گروه سلامت: طبق مطالعت جدید مصرف شکلات سبب کاهش سطح کلسترول می شود. مصرف منظم کیک شکلاتی کم چرب می تواند باعث کاهش میزان کلسترول و بهبود فشار خون درجهت سلامت قلب و عروق شود.
امروزه شکلات به عنوان یک محصول غذایی محبوب به حساب می آید که میلیون ها نفر ازخوردن آن لذت می برند و روز به روز به لطف طعم ...
گروه علمی:«وندی وسهلا» یک مهندس شیمی در آفریقای جنوبی، راههایی برای تبدیل کرم ابریشم سبز و سیاه تیغتیغی که مملو از پروتئین و آهن هستند به آردی پیدا کرده است که میتواند در بیسکویتهای خوش طعم و پروتئین شکلات شیرین، غلات یا اسموتیها استفاده شود. او می...
گروه اقتصادی: افزایش قیمت گندم صنف و صنعت به حدود ۱۲ هزار تومان در حالی خبرساز شده که علی اکبر علیان نژادی، فعال صنعت شیرینی و شکلات با بیان اینکه تاثیر افزایش قیمت گندم صنف و صنعت بر صنعت شیرینی و شکلات بسیار مخرب است، گفت: اگر قیمت گندم ۱۲ هزار تومان باشد قیمت آرد صنف و صنعت، با افزایش تقریبا دو برابری،...
گروه سلامت:در باور عمومی این موضوع رایج است که کودکان بیشتر به شکلات و آبنبات علاقه دارند در حالی که یافته های پژوهشگران خلاف این موضوع را نشان داده و بر این اساس مشخص می شود بزرگسالان بیشتر از کودکان مصرف کننده این محصولات هستند.
نتیج یک مطالعه جدید بر اساس نظرسنجی از ۲ هزار فرد بزرگسال آمریکایی ...
گروه اقتصادی: دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکوییت، شیرینی و شکلات ایران درباره اثرات افزایش قیمت گندم صنف و صنعت بر صنعت شیرینی و شکلات گفت: شیرینی و شکلات یک کالای لوکس است و در سبد مصرفی نیست، بنابراین با کاهش قدرت خرید مردم و افزایش قیمت کم کم به حاشیه میرود.
به گزارش ایسنا، در روزهای ...
گروه اقتصادی: دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات ایران از صادرات ۳۲۰ میلیون دلار شیرینی و شکلات در هشت ماهه امسال خبر داد.به گزارش ایسنا، جمشید مغازه ای از صادرات ۳۲۰ میلیون دلاری شیرینی و شکلات طی هشت ماهه سال جاری خبر داد و گفت: این رقم نسبت به سال گذشته تقریباً یکسان بوده است.
البته ...
گروه اقتصادی: دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکوئیت، شیرینی و شکلات ایران از کمبود روغن صنعت، افزایش بیش از دو برابری قیمت این ماده اولیه و کاهش تولید این محصولات خبر داد و علت آن را بلاتکلیفی حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی عنوان کرد.به گزارش ایسنا، جمشید مغازهای با بیان اینکه مشکل اصلی صنایع شیرینی و شکلات در ...
گروه علمی: نتایج پژوهشی جدید نشان میدهد روغن پالم که به وفور در شکلاتها یافت میشود ممکن است باعث گسترش سرطان در سراسر بدن شود.روغن پالم یک روغن گیاهی خوراکی است که از میوه درختان نخل روغنی به دست میآید. این روغن به وفور در محصولاتی مانند بیسکویت، شکلاتهای صبحانه مانند نوتلا،...
گروه علمی: به گفته دانشمندان، در حالی که یک رژیم غذایی سالم و متعادل برای داشتن یک سبک زندگی سالم توصیه می شود، خوردن شکلات در صبح می تواند به کاهش وزن کمک کند. نتایج مطالعه محققان دانشگاه مورسیا اسپانیا نشان داد که مصرف مقدار غلیظ شکلات در صبح برای مدت کوتاهی ممکن است به بدن در چربی سوزی و کاهش سطح ...